Een fijn verblijf, ook in tijden van corona

De huidige coronamaatregelen staan een heerlijk verblijf gelukkig niet in de weg. Uiteraard hebben ook wij onze maatregelen getroffen. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen, werken wij volgens de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en het RIVM. Bovendien hanteren we aangescherpte protocollen voor schoonmaak en hygiëne.

Check-in
Wij maken gebruik van een contactloze check-in en -uit. Na uw online check-in ontvangt u hiervoor een aparte e-mail met een persoonlijke deurcode die u toegang geeft tot de Bossche Kraan.

Avondeten

Voor het avondeten biedt Den Bosch een ruime keuze aan diverse restaurants waar u maaltijden kunt afhalen. Of nog makkelijker, laat ze ‘thuis’ bezorgen bij de Bossche Kraan! De bezorgtijden zijn per restaurant verschillend. Wij faciliteren in servies, bestek en servetten. 

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan gratis tot 30 dagen voor aankomst. U betaalt 60% van de totaalprijs van de reservering indien u annuleert binnen 30 dagen voor aankomst en 100% binnen 10 dagen voor aankomst.

Het wijzigen van een reservering kan tot 10 dagen voor aankomst. Voor het verplaatsen van uw reservering kan een meerprijs worden gerekend indien deze verplaatst wordt naar data met hogere kamerprijzen. In geval van lagere kamerprijzen wordt het verschil niet vergoed.

Heeft u een vraag laat het ons weten door te mailen naar info@debosschekraan.nl.

KRAAN RESERVEREN

Wil je een nachtje reserveren in de Bossche Kraan? Hier kun je kijken wanneer hij voor jou klaar staat.

Adres

De Bossche Kraan
Tramkade 31
5211VB ‘s-Hertogenbosch

Bel ons

(+31) 06 52431221